Oud ijzer Bemmel

Damenrecycling haalt oud ijzer op bij particulieren en bedrijven

Oud ijzer bij Damenrecycling Bemmel

Ook voor het milieuvriendelijk verwerken van oud ijzer kun je bij Damenrecycling in Bemmel terecht. Metalen (oud ijzer) ophalen is voor ons een koud kunstje. Wij komen oud ijzer bij je ophalen (particulier) of bij bedrijven. Dit doen we vrijwel dagelijks al bijna 20 jaar lang. De metalen lopen uiteen van oud ijzer tot staal en van koper tot aluminium. We staan voor je klaar om grote en kleine hoeveelheden op te halen of bij ons te deponeren. Maak daarom een afspraak met ons en wij voldoen in jouw wensen. Wij kunnen dit eenmalig ophalen of zelfs periodiek indien gewenst.

Dit alles doen wij op een milieuvriendelijke manier vanuit Bemmel (Lingewaard) waar onze metaalhandel gevestigd is. Uiteraard hebben we een breed werkgebied in bijvoorbeeld Huissen, Arnhem, Nijmegen maar ook verder door Nederland. Damenrecycling komt oud ijzer bij je ophalen verwerkt dit op een milieuvriendelijke manier. Heb je regelmatig oud ijzer? Dan is een containerservice op locatie misschien iets voor jou. 

Draag je steentje bij aan een beter milieu. Damenrecycling Bemmel helpt je graag om te recyclen. Neem nu contact op.

Passie voor oud ijzer

Damenrecycling heeft een liefde voor oud ijzer en andere metalen

Oud ijzer ophalen of inleveren

Oud ijzer ophalen

Heb je oud ijzer liggen dan wil je hier natuurlijk van af. Damenrecycling komt dit graag bij je aan huis of vestiging ophalen. Door onze vrachtwagens en wagens is het voor ons nooit teveel. Heb je liever een container waar je metalen in kwijt wil? Kijk dan bij onze containerservice.

Oud ijzer inleveren

Damenrecycling is gevestigd in Bemmel en daar kun je ook altijd terecht om metalen en oud ijzer te brengen. Wij kunnen je dan vertellen wat de het metaal in totaliteit weegt. Wij gaan vervolgens aan de slag met het metaal en verzorgen een milieuvriendelijke afhandeling hiervan.

Neem contact met ons op

info@damenrecycling.nl

×