Metaalhandel Bemmel

Damenrecycling is een milieuvriendelijke specialist in metaal (handel) in Bemmel en daarbuiten. 

 

Damenrecycling in Bemmel

Metaalhandel is één van onze expertises. Damenrecycling verhandeld metalen op een milieuvriendelijke manier en is daarmee een bekende naam geworden in Lingewaard. Klanten uit Bemmel, Huissen, Arnhem, en ver daar buiten hebben we inmiddels al van dienst mogen zijn. Dus heb je veel metaal (oud ijzer) en wil je dit op een milieuvriendelijke manier laten verwerken? Damenrecycling Bemmel helpt je graag om dit te recyclen. Neem nu contact op.

Wij zijn een (24/7) rijdend bedrijf dat metaal verhandeld en verwerkt. Wij zorgen dat het metaal (oud ijzer, aluminium, koper, kabel, messing, lood, zink, RVS en meer) wordt hergebruikt of milieuvriendelijk verwijderd. Wij halen metaal op bij bedrijven en particulieren. Draag dus ook steentje bij aan een beter milieu en neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met het verwerken van je metalen. 

Passie voor metaal

Wij verwerken en verhandelen metaal op een milieuvriendelijke manier

Metaalrecycling

Ferro metalen

Wij zijn ijzersterk in het verwerken van ferro metalen. Bij Damenrecycling zijn wij prima in staat om Ferro metalen te verwerken. Dit zijn metalen met als hoofdbestanddeel ijzer. Tot deze metalen behoren bijvoorbeeld: ijzer (schroot) en gietijzer.

Non-Ferrometalen

Ook voor non-ferrometalen kun je bij ons terecht. Non-Ferrometalen zijn metalen waarin geen ijzer aanwezig is, of waarin ijzer niet het hoofdbestanddeel is. Tot deze categorie behoren bijvoorbeeld: aluminium, koper, lood, zink, brons, messing en roestvrij staal (RVS).

Neem contact met ons op

info@damenrecycling.nl

×